Postma installatieservice
Voor uw duurzame aansluiting

Duurzame investeringen

U wilt graag een duurzame investering doen maar heeft geen idee wat de mogelijkheden zijn, wat u kunt verwachten en waar u moet beginnen? Wij komen bij u langs om u te adviseren en leveren een voorstel naar uw wensen.

Onze werkwijze hierin is:

·       Wij komen bij u langs om alles door te nemen.

·       Wij leveren een op maat gemaakte offerte.

·       Wij zorgen dat u een overzichtelijke berekening heeft over het terugverdienen van uw installatie.

·       Wij regelen subsidies en de BTW-teruggave wanneer dit van toepassing is.

·       Wij monteren uw installatie netjes op het dak, en zorgen dat het systeem correct en uit het zicht wordt bekabeld.

·       Wij vragen of alles naar wens is geïnstalleerd, en lossen eventueel ontevredenheden op voor u de factuur ontvangt.

Ook voorzien wij u van een berekening met alle bijkomende kosten en eventueel beschikbare subsidies of BTW teruggave.

Wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn bij alle duurzame installaties, maar ook bijvoorbeeld bij een eventuele beschikbare subsidie of een btw teruggave.

Er zijn dus geen onvoorziene kosten of achteraf een te lage opbrengst, wij werken met goede producten waar altijd minimaal 10 jaar garantie op zit. Daarnaast bieden we vrijwel altijd het totaalpakket, dus geen onverwachte facturen achteraf.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze installaties een goed rendement leveren houden wij op afstand de prestaties ook in de gaten. Hiermee kunnen we betrouwbare schattingen van uw verwachte rendement voorleggen, en kunnen wij zelf efficiënte service en onderhoud leveren waar nodig. Omdat we transparantie ook zeer belangrijk vinden zijn deze gegevens ook voor u in te zien met een handige app. 


 

 
E-mailen
Bellen
Map